21 Haziran 2015 Pazar

Çılgın Dersane 4 Ada Filmini İzlediniz mi ?

2015 yerli filmlerinden olan tam bir gençlik filmi sizlerle ! Çılgın Dersane serisinin dördüncüsü olan Çılgın Dersane 4 filmini izledim ve onunla ilgili bir yazı yazmaya karar verdim.İsterseniz sizde Çılgın Dersane 4 filmini izlemeden önce bu yazıyı okumanızda fayda var.

Filmi ne bekleyerek izleyeceksiniz bilemem .Bir şahaser değil tabiki :) Ama gençlik türünde öylesine takılmak için izlemek istiyenlere ideal gibi duruyor derim..

Çılgın Dersane 4 Ada filminde Survivor'dan bildiğimiz Hilmicem de oynuyor.Ayrıca Kolpaçino filminde oynayan Serkan'da bu filmde yer alıyor.

çılgın dersane 4 ada izle


Çılgın Dersane 4 İzle

2015 yerli genç filmi olan Çılgın Dersane 4 izle filmini izleyebileceğiniz başarılı bir site olan hdfullfilmizlesene.com girip izleyebilirsiniz.

Çılgın Dersane filminden biraz bahsedebilirim filmde bu kez bir adanın şartlarına uyum sağlarken öbür taraftan da denizin ve güneşin tadını çıkararak, yeni maceralara yelken açıyor. Belli bir süre kalacakları adada hayatta kalma mücadelesi verirken yaşadıkları komik olaylara gizemli hatta korkutucu karakterlerin de eklenmesiyle birlikte, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor.Kamil Çetin’in bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu ve önceki üç filmiyle 2 milyon seyirciye ulaşan serinin Ada macerası kadrosunda yine gelecek vaat eden isimleri de barındırıyor. Serinin önceki halkalarında, oyunculuk dünyasına birçok yeni yetenek kazandıran seri, son filminde de yeni yıldızlar yaratacak bence..

Ülkemizde en başarılı hd film sitesi olarak hizmet eden www.hdfullfilmizlesene.com girerek daha güncel filmleri izleyebilirsiniz.

İlgili bağlantı: çılgın dersane 4 izle


Hiç yorum yok: